Monday, July 29, 2013

26. päev

Kodu


Jehoova tunnistajad tunnevad end siin koduselt ja koguvad  iga päevaga aina rohkem energiat. Elektrikatkestuse ajal oli kuulda mitu tundi järjest mitmehäälset laulmist ning täna hommikul äratas mind nende naer akna taga juba kell 5.30 hommikul.

Ma pole päris kindel, kas nad üldse magavad. 
                                                             Kohtumine lastega-Zidane

Ennelõunal jalutasime ringi ning näitasime Ida’le kontorit ja kooli. Panime paika kõik selle nädala filmimised, ning avastasime koduteel juhuslikult Belo “rikaste” elurajooni. 




Kuum päike lõpetas meie hellitamise ja alla sadas suurem kogus sedasamust. Täna olime selle üle rõõmsad, sest saime suure saju ajal end hoovi peal pesta. Igatsus puhtuse järgi oli liiga suur. 

Lisaks meie enda õhtusöögile olime palutud meie landlord Bobbie-Sami juurde traditsioonilist fufu ning jamajama't sööma. See maitses suurepäraselt, õhtusöögile lisaks saime diivanitel lõõgastuses nautida Kameruni televisiooni. Riigi põhikanal teeb saateid vastavalt piirkonnale inglise/prantsuse keeles, ning lisaks asjalikele uudistele tegime tutvust telenovela'de ning reklaamipausidega.
Meid kutsuti lahkelt alati külla uudiseid vaatama. Pean tunnistama, et kasutan kindlasti seda võimalust mõned korrad ära. Saaksin siis ehk midagi täpsemalt öelda/jutustada.
Samuti sooviksin korra näha korterit, mis mind suu ammuli imestama pani - lühtrid(säästupirnidega!), lugematud fotod seinal, Jeesuse hologramm pilt, sajad kunstlilled, ning suur televiisor.

Kodu, mille sarnast ma siin polnud veel näinud. Kui üldse. Abikaasasid oli tal kaks.



No comments:

Post a Comment