Tuesday, July 23, 2013

20. päev


Kom nädalas on 8 päeva. Iga 8. päev on turupäev, ning sellele järgnev päev on samuti vaba. Eelmisel nädalal oli turg esmaspäeval ning tööst vaba päev teisipäev. See nädal oli turg teisipäeval ning homne päev taaskord vaba farmitöödest. Lisaks sellele on vaba ka pühapäev. Mingi keeruline erand oli siis kui turg peaks olema pühapäeval ning teoreeriliselt järgmine turg järgmisel päeval ehk esmaspäeval... 

Joshua pulmad on 1. augustil, neljapäeval, mis on järgmise nädala kom pühapäev. Riided oleme õmbleja käest kätte saanud. Need on kirjeldamatult kirjud, ning oleme veendunud, et kom pulma minekuks on rõivad ideaalsed. Iseasi, kas neid kunagi ka kodumaal avalikus kohas kanname(rohkem ehk poiste riiete puhul).Tegime pildid ka ära, aga kuna soovime, et see oleks Joshuale üllatus, siis ei saa neid kahjuks enne järgmist nädalat blogisse postitada.

Tänahommikune filmimine kliinikus läks sujuvalt, kaamera ees olev neiu ise oli hästi rahulik ning töötajad samuti loomulikud ning abivalmid. Vahetult pärast tehnika kotti pakkimist hakkas sadama. Kell oli 10.45, ning aimasime, et see midagi head ei tähenda. Täna on päikest ning kuivust olnud ainult mõnekümneks minutiks korraga. 

Püüe turule kohalikke delikatesse ostma minna lõppes vihmasajus ning mudas. 






Vihmavarjus

Kangapood

Turult koju.

Kahekümnes öö saabub vara, kuna läheme homme filmima juba kell 5.30 hommikul. 

3 comments:

  1. Juba 20 päeva. Sa hakkad ju varsti tagasi tulema!

    ReplyDelete
  2. Ma ootan kannatamatult, millal sina mulle turule appi tuled, pesukauss peas;), nagu neiu triibulises särgis viimasel pildil. Ma ei tea, kas oled ütelnud, aga mida see Kom kursiivis tähendab (kommuun?), kas see on ainult sinu piirkonnas nii?
    PS panin eile postkaardi teele, vaatame, kaua see aega võtab.

    ReplyDelete
  3. Kom=selle Kameruni piirkonna kohalik rahvas ja keel.

    ReplyDelete