Wednesday, September 4, 2013

63. päev

Musta sabaga lind

Kohalikud väidavad, et on näinud Belo lähedal pika musta sabaga lindu, mis on märk sellest, et vihmaperiood on lõppemas. Seda ootavad juttude järgi juba kõik, sest tugevad vihmad on mõjunud halvasti elektri-ning võrguühendustele ning teede olukord on kehv. Samuti rikub tugev vihm joogivett ning mõned veevõtu kohad muutuvad
kasutuskõlbmatuteks allikateks. 

Vahemärkus: Oleme märganud, et mudasel vihmaperioodil või siis üldiselt on puhtusel siin väga tähtis roll. Õige kohalik peseb jalanõusid iga päev. Riideid võib olla nii tihti ei jõua, aga on lugupidamatu täiskasvanul kanda määrdunud riideid. Laste puhul on asi pisut vabam. Samuti ei pole probleem, kui riie on purunenud või kulunud. Peaasi, et puhas. 
Sain noomida, kui oma määrdunud seelikuga vahele jäädes sõnasin, et vahet pole, nagunii saab pärast pesu kohe mudadeks. On suur vahe. 


Täna oli kiire tööpäev arvutite taga, tegime väikese jalutuskäigu üksnes pärastlõunal, et end pisut tuulutada. Mida päev edasi seda rohkem jõuavad minu juurde tagasi teemad ning vastused ammu esitatud küsimustele. Ja küsimused ei näikse lõppevat...Tunnen, et mõtteid ja teadmisi, mida sooviksin jagada ning mille üle arutleda koguneb aina enam.
Sel nädalal püüan kirjutada sõnapaari “Young Money”  ja “My money grows like grass” tähendusest ja jutustaksin illustreeritud loo Kom ajaloost. Nädalavahetusel ootab meid kõige keerulisem ning pikem matk selle divisioni kõrgeima mäe tippu ning uued kulinaarsed avastused, kui Yuri saab kätte oma eritellitud roa. 



1 comment: