Wednesday, August 7, 2013

35. päev



Hommikul kella viie ajal võttele sättimine tundub iga korraga aina lihtsam. Eriti kui voodisse heidame enne kella üheksat/kümmet õhtul. 

Filmimise graafiku oleme seni koostanud endale ise. Samuti stsenaariumi, mida saaks ehk lühidalt kokku võtta öeldes, et see on Rudec’i programmis osalevate orbude grupiportree, mis kannab endast üldist Belo community atmosfääri. Ilusad sõnad, kas pole?! Ise olen ka enda üle uhke. Parem oleks, et ka film(id) tuleb selline, mille üle uhkust tunda. Selle nimel tööd on juba tehtud ja teeme edasi. Lisaks põhifilmile orbudest teeme lühiklipi Chicken project’ist, mille sisu tegelikult imelihtne - aga selgitan kunagi hiljem, kui filmimiseks läheb. 

Eile ja täna olime tervisekeskuses kõige pisema Printsess Martha juures. Kindlaks tegemata põhjustel sattus ta vedelikupuuduse tõttu haiglasse ning vajas tilguti all olemist. 
Olime toeks ja abiks, kuidas oskasime ning sõbralikud inimesed lubasid meil ka rahulikult videopilti salvestada. 

Health Center





Minul(või üldisemalt meil) on üks väga tähtis sõber Raoul - mees, kes müüb mulle krediiti ning õigust internetti(10 000 franki ehk 15.3 eurot kuus) kasutada. Raoul kutsus meid täna oma jalgpalli mängu vaatama, ning olime hea meelega kohal teda toetamas. 

Poisid märkasid üle platsi vaatajate reas üht silmapaistvat heledat kuju. Lähemale minnes selgus, et tegemist on šveitslasega, kes sõbrale külla tulnud. Vahetasime viisakusest paar sõna.  Ma jäin aga mõtlema, et miks ma teda esiti üldse ära ei tundnud. Teda kui teistsugust. Kui oskan mingi hetk seda sõnadesse panna, siis...

Homme vastan sõprade abil küsimustele, mis on tekkinud igapäevase inimvaatluste käigus. Võrdõiguslikkuse volinikul oleks neid küsimusi muidugi palju rohkem.

Miks on tänavapildis palju mehi, kes käest kinni hoiavad? 
Miks mitte kunagi meest ja naist käsikäes ei näe?
Miks naised ei tohiks pükse kanda?
Miks on tänavapildis rohkem noori mehi kui noori naisi?
Miks naised baaris ei käi?




Pierrick lahkub Belost

No comments:

Post a Comment